Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Trusa Yato,scule,chei,yato

Membru Bizoo de 12 ani.
3.50
3 stars: Normal
6 pareri

Pasta de curatat maini 10litri cu rumegus

0 stars: 0.00 din 0 pareri

80 lei Lei
Brand
Kimtec Germania pasta spalat maini
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Transport 20 ron in aria Dragon Star Curier.

Pasta de curatat mainile Kimtec este un detergent pe baza de rumegus, neutra fata de piele, cu adios de substante de protectie a pielii. Nu contine solventi si din punct de vedere al pH-ului este usor acid, aflandu-se totusi in domeniul neutru, fapt demonstrat prin numeroase teste dermatologice. Pasta curata temeinic chiar si in cazul mainilor foarte murdare cu ulei, unsoare, gudron, bitum, cerneala tipografica si altele.

Proprietati:

- pH neutru fata de piele
- Testat dermatologic
- Protejeaza si intretine pielea
- Economic la utilizare
- Efect de curatate deosebit
- Piele placuta la atingere dupa curatare

Caracteristici tehnice:

Baza: rumegus
Culoare: bej
Forma: pastoasa
Valoare pH: 6,5-7,5
Densitate: 0,90 g/cm.

Compatibilitate cu pielea:
Pasta de curatat mainile a fost tratata dermatologic, are pH-ul neutru si a fost subiectul mai multor teste dermatologice complexe. Datorita nivelului calitativ superior pasta de curatat mainile si-a castigat definitiv clientela. Sistemul de tenside atent selectionate asigura o indepartare sigura a murdariei si o piele catifelata.

Cerinte legale:
Pasta de curatat mainile este subiectul Ordonantei privind produsele cosmetice, Directiva CE privind produsele cosmetice si Legea privind produsele alimentare si de marfuri in utilizare zilnica. Pasta de curatat nu este supusa legilor privind produsele sau substantele chimice periculoase. O fisa de securitate conform EC nu este necesara.

Informatii ecologice:
Pasta de curatat mainile nu se raporteaza la legile privind compatibilitatea cu mediul ceruta in legea privind compatibilitatea cu agentii de curatare si spalare. Totusi, produsul este in conformitate cu aceasta lege in ceea ce priveste biodegradabilitatea ceruta pentru materialele pe baza de detergent.

Depozitare
In conformitate cu Ordonanta privind produsele cosmetice, pasta de spalat mainile poate fi stocata in ambalajul original, sigilat, la temperatura camerei timp de cel putin 30 de luni.

Alte instructiuni privind protectia pielii
Unul din trei oameni sufera de alergii. Problemele legate de piele sunt cele mai comune forme de boli profesionale si poate duce la incapacitatea de a lucra. Concentratia mare de substante daunatoare la locul de munca necesita masuri de protectie speciale. Continutul de grasimi si de umiditate a pielii sunt importante in special in timpul lunilor de iarna. In acesta perioada a anului, umiditatea este foarte scazuta, deoarece aerul rece nu este in masura sa efectueze umiditate fel de mult ca de aer cald. In acest timp, corpul uman nu produce asa de multa grasime cutanata. Mainile se vor usca foarte usor si se se vor crapa, care se pot observa printr-un strat alb pe suprafata pielii. In cazul in care acestea pot deveni cu usurinta neprotejate, acestea trebuie sa li se acorde o ingrijire deosebita.
Pentru informatii privind ingrijirea corespunzatoare, consultati planul de protectie a pielii, art. nr. 6243.

Mod de utilizare:
Pasta de curatat este economica, curata in adancime lasand o piele placuta la atingere. Se aplica pasta pe mainile uscate sau umede si se freaca pana la desprinderea murdariei. Se adauga apoi putina apa si se spala temeinic. Mainile se clatesc cu multa apa si apoi se usuca in mod obisnuit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura